Død efter rutine-operation: 'Skriv kirurgens navn på min gravsten'

44-årige Victoria Meppen-Walter fra Heywood, Cheshire i England har i den grad sørget for, at folk har noget at snakke om. Hun blev fundet død i sit hjem den 1. september fire dage efter, familien sidst havde set hende. Man fandt også en stak breve, hvori hun beskylder en navngiven kirurg i at være skyld i hendes død.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Højgravid vægtløfter skaber debat: 'Jeg vil være lækker'

I november 2011 fik den 44-årige kvinde fjernet er modermærke i panden. Victoria Meppen-Walter klagede fra begyndelsen over store smerter og 'brændende hud'. Symptomer, som med tiden tog til, og som hun klagede over frem til den dag, hun forsvandt.

Det var hendes mand, der kontaktede politiet. Og, selvom ordensmagten blandt andet søgte i huset, så blev liget først fundet fire dage efter i et skjult opbevaringsrum i kælderen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

I en række breve fortalte kvinden, hvordan hendes liv havde været et helvede. Hun skrev også til sin mand, at han skulle komme hurtigt videre med sit liv. Og endeligt rettede hun en direkte anklage mod Transform Clinic i Altrincham og en navngiven kirurg. 

Det fremgik også, hvordan begravelsen skulle være, og at hendes store ønske var at få kirurgens navn på gravstenen.

Historien blev om muligt mere opsigtsvækkende, da Victoria Meppen-Walters 24-årige datter Ainsley og hendes mand blev anholdt - mistænkt for drab. De blev dog hurtigt løsladt og sigtelsen frafaldt. Retsmedicinere har endnu ikke fastlagt dødsårsagen.

Samtidig har familien klaget over politiet. Blandt andet fordi, det overså liget ved den første eftersøgning.

Klinikken fastholder, at Victoria Meppen-Walter har fået den samme behandling som alle andre patienter.

KLIK OG SE BILLEDER AF VICTORIA MEPPEN-WALTER:

 

Dagens Gossip