Død person i københavnsk sø viste sig at være en kvinde

En person, der torsdag eftermiddag blev fundet død i Sankt Jørgens Sø midt i København, har vist sig at være en kvinde og ikke en mand, som politiet i første gang troede.

- Vores folk på stedet var i første omgang ikke i tvivl om, at det var en mand. Men det viste sig, at det var en kvinde, der blot lignede en mand, siger Finn Mortensen, vagthavende ved Københavns Politi, til Ritzau.

Identitetspapirer, som er blevet fundet i kvindens lommer, indikerer, at der er tale om en 30-årig kvinde, men det er ikke bekræftet, og eventuelle pårørende er ikke blevet underrettet. Politiet ønsker derfor ikke at uddybe med flere detaljer.

Tidligere torsdag aften oplyste politiet, at der ikke var nogen tegn på, at den dødfundne var blevet dræbt.

- Vi er fremme på stedet og konstaterer ikke nogen skader med tegn på vold. Det ser ud til at være en ulykke - at vedkommende er faldet i vandet og druknet, sagde vagtchef Henrik Brix til Ritzau ved 18-tiden.

Det var en forbipasserende, der kort efter klokken 17 bemærkede liget i vandet ved Vester Søgade og Gyldenløvesgade.

- Det er et ret befærdet sted, og den umiddelbare vurdering var også, at hun ikke havde ligget der i lang tid, siger Finn Mortensen.

Et ligsyn skal nu klarlægge dødsårsagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip