Døende fars sidste ønske: Red min datter fra kræft

Den britiske Attwater-familie har været mere uheldige end de fleste. Den nu fem år gamle Kelli blev som spæd alvorligt syg med neuroblastom, en sygdom, der igen og igen forårsager svulster.

To gange har hun vundet over sygdommen, men da hun var ved at komme sig efter sin sidste operation, kom den hjerteskærende besked: Far, Tom Attwater havde kræft i hjernen. Svulsten kan ikke opereres bort, og lægerne giver ham max et par år at leve i.

Læs også: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Men den 31-årige fars fokus er ikke på sit eget helbred, men på sin datters. Der er nemlig høj risiko for, at Kelli får tilbagefald. Det skriver metro.co.uk.

- Folk i min situation skriver lister over ting, de vil opnå, før de dør. Men der er kun en ting på min. Alt, der betyder noget, er at samle penge nok ind til, at Kelli kan få den lægehjælp, hun får brug får, hvis hun får tilbagefald.

- Jeg er løbet tør for chancer, held og tid - men jeg har haft et godt liv. Min hjernesvulst bliver værre, og det bliver sværere at gøre hverdagsting. Nogle mennesker har rådet mig til at sætte farten ned og koncentrere mig om at nyde resten af min tid. Men det eneste, der betyder noget, er at sørge for, at jeg samler penge nok ind til Kelli, så hun kan have den bedste mulighed for et langt, lykkeligt og sundt liv, siger Tom Attwater til metro.co.uk.

Læs også: 9-årig pige skriver bog for at redde syg bror: - Han er min superhelt

Tom Attwater er ikke Kellis biologiske far, men han elsker hende, som var hun hans, og hun kalder ham far. Han mødte Kellis mor, Joely for tre år siden.

Han har formået at samle 425.000 pund ind, men forsøger at ramme 500.000 - knap 4,7 millioner kroner - som er prisen for specialistbehandling i USA. Find familiens indsamling her.

Da Tom Attwater fik sin diagnose, og det gik op for ham, at han ikke ville se Kelli blive voksen, forsøgte han at give hende et helt livs faderlige råd i ét rørende brev. Læs det her.

 

Dagens Gossip