Dolly Parton laver tv-serie om sig selv

Den storbarmede country-sangerinde Dolly Parton har i flere årtier bevist sit store musikalske talent.

Nu bliver Dolly Partons sange, historie og liv skildret i en ny tv-produktion af det amerikanske selskab NBC, og Parton selv skal være producer på projektet.

Det skriver The Hollywood Reporter.

- Vi vil forsøge at producere opløftende film, som hele familien kan have glæde af sammen, siger formand for NBC Entertainment, Robert "Bob" Greenblatt, i forbindelse med offentliggørelsen.

Multikunstneren Dolly Parton startede sin karriere som 13-årig og har tidligere arbejdet sammen med netop Robert "Bob" Greenblatt.

- Jeg er så glad for at samarbejde med min ven Bob Greenblaat, som producerede Broadway-versionen af "9 to 5: The Musical" sammen med mig, og min mangeårige ven og tidligere agent Sam Haskell, siger Dolly Parton i en pressemeddelelse.

- Vi vil skabe nogle projekter for NBC, som er både sjove og inspirerende med et familiepublikum for øje, fortsætter hun.

68-årige Dolly Parton har i løbet af sin karriere udgivet 41 albums, der har nået top 10 på country-hitlisterne. Desuden har hun to gange været nomineret til en Oscar for sangene "9 to 5" og "Travelin' Thru'"

Newspaq

 

Dagens Gossip