Dolly Parton laver tv-serie om sig selv

Den storbarmede country-sangerinde Dolly Parton har i flere årtier bevist sit store musikalske talent.

Nu bliver Dolly Partons sange, historie og liv skildret i en ny tv-produktion af det amerikanske selskab NBC, og Parton selv skal være producer på projektet.

Det skriver The Hollywood Reporter.

- Vi vil forsøge at producere opløftende film, som hele familien kan have glæde af sammen, siger formand for NBC Entertainment, Robert "Bob" Greenblatt, i forbindelse med offentliggørelsen.

Multikunstneren Dolly Parton startede sin karriere som 13-årig og har tidligere arbejdet sammen med netop Robert "Bob" Greenblatt.

- Jeg er så glad for at samarbejde med min ven Bob Greenblaat, som producerede Broadway-versionen af "9 to 5: The Musical" sammen med mig, og min mangeårige ven og tidligere agent Sam Haskell, siger Dolly Parton i en pressemeddelelse.

- Vi vil skabe nogle projekter for NBC, som er både sjove og inspirerende med et familiepublikum for øje, fortsætter hun.

68-årige Dolly Parton har i løbet af sin karriere udgivet 41 albums, der har nået top 10 på country-hitlisterne. Desuden har hun to gange været nomineret til en Oscar for sangene "9 to 5" og "Travelin' Thru'"

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip