Dommer: Kramer spurgte om det var VM-finalen

Skrevet af admin

18/07/2014

Mest læste i dag

Tyskeren Christoph Kramer blev skiftet ud efter rundt regnet en halv time af søndagens VM-finale mellem Tyskland og Argentina.

Efter et sammenstød med argentineren Ezeguiel Garay, spurgte Christoph Kramer VM-finalens italienske dommer Nicola Rizzoli, om det var finalen, de var i gang med.

Kramer blev taget ud lidt senere, og det har også været fremme, at han fik hjernerystelse. Nu fortæller dommeren til den italienske avis La Gazzetta dello Sport, hvor galt det stod til.

- Lige efter sammenstødet kom Kramer hen til mig og spurgte, om det her var VM-finalen. Jeg troede, at han lavede sjov og bad ham gentage spørgsmålet. Så sagde han, at han virkelig gerne ville vide, om det var VM-finalen.

- Da jeg bekræftede, at det var finalen, takkede han mig og sagde, at det havde været vigtigt for ham at få at vide, siger Nicola Rizzoli til avisen.

Dommeren fortæller, at han gav Bastian Schweinsteiger besked om samtalen med Christoph Kramer, men alligevel gik der rundt regnet et kvarter, før Kramer blev skiftet ud.

/ritzau/ntb