Dot og Messerschmidt går fra hinanden

Dot Wessman og Morten Messerschmidt har været et velkendt og farverigt par i otte år, men nu har den 34-årige europaparlamentariker fra Dansk Folkeparti og den 57-årige Bakke-sangerinde valgt at gå hver til sit.

I en pressemeddelelse skriver de helt kort:

‘'Dot Wessman og Morten Messerschmidt har efter otte års parforhold forladt hinanden. Dot Wessman har ingen yderligere kommentarer'.

Årsagen til bruddet er altså endnu ikke kendt.

Dot Wessman har tidligere udtalt sig om den store aldersforskel og deres forskellige ønsker til ALT for Damerne:

- Morten og jeg er lykkelige sammen og nyder vores liv nu. Men jeg ved, at behovet for at få børn kan trække ham væk fra mig på et tidspunkt, sagde hun i august sidste år.

Dot Wessman og Morten Messerschmidt mødte hinanden i Grøften i Tivoli i 2007. I løbet af deres forhold har de pendlet mellem Danmark og Bruxelles i Belgien, hvor Morten Messerschmidt arbejder.

Parret har været meget offentlige omkring deres forhold og har bl.a. udgivet en jule-CD i 2008, hvor de blandt andet sang klassikeren 'Skal vi klippe vore julehjerter sammen'.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip