»Downton Abbey«-stjerner som tjenere

Gæsterne på London-restauranten The Ivy blev mødt af kendte tjenere i går. En række stjerner fra »Downton Abbey« serverede på det berømte spisested.

Sammen med seriens forfatter Julian Fellowes stillede skuespillerne op i en god sags tjeneste. Laura Carmichael, Jim Carter og Brendan Coyle var blandt de hovedkræfter, der brugte deres søndag på initiativet, som deres kollega Samantha Bond stod bag.

Den trendy restaurant opkrævede, hvad der svarer til godt 1200 kroner per næse i ekstragebyr for at blive opvartet af en kendis. Pengene går til paraplyorganisationen Acting for Others, der hjælper syge, tilskadekomne og gamle skuespillere.

Også andre end »Downton Abbey«-holdet deltog. De celebre servitricer talte tillige Emilia Fox, Maureen Lipman og Imelda Staunton.

Julemånedens godgørende ånd har i øvrigt ramt Jim Carter ekstra grundigt. Han har hængt sin velpressede uniform fra »Downton Abbey« på bøjle til fodel for julemandens røde klædedragt. Den 65-årige skuespiller alias seriens butler Charles Carson optræder i en kortfilm der indgår i en kampagne for Greenpeace.

Carter giver den som julemand i »An Urgent Message From Santa«, der er en opfordring til at passe bedre på de arktiske områder. Han vil nemlig frygteligt gerne beholde sit hjem på Nordpolen - som ethvert dansk barn vil rette til Grønland.

 

Dagens Gossip