Dramatisk optakt til ‘Vild med dans’: Blodigt uheld

Skrevet af Julie Møller

29/09/2020
Foto: Instagram @Karina Frimodt
Foto: Instagram @Karina Frimodt
Mandag endte med en tur på skadestuen for en af ‘Vild med dans’-deltagerne.

Dagens topnyheder

På fredag går det løs igen. TV 2 starter endnu en dansefest, når 17. sæson af det populære program ‘Vild med dans’ rammer tv-skærmene. Seerne vil igen også kunne opleve danseren Karina Frimodt, der i år danner par med skuespilleren Janus Bakrawi. Men hun vil se anderledes ud, når hun toner frem på skærmen på fredag. I går endte hun nemlig på skadestuen. Det afslører hun på sin Instagram.

“Mandagen startede ellers helt vildt dejligt med gennemspilning på Dirty Dancing og så videre til træning med min skæppe skønne dansepartner til Vild Med Dans,” sådan skriver hun på Instagram og fortsætter:

“Tilbage til gennemspilning af Dirty Dancing hvor der så skulle filmes og fotograferes, blev Silas og jeg nok lige ivrige nok i kampens hede og endte med at nikke hinanden en skalle i “Do you love Me” dansen.”

Til at starte med troede hun ikke, at der var sket noget, og derfor dansede hun bare videre. Men dansekollegaen Silas Holst fik hende til at stoppe op.

“Pludselig kigger Silas så på mig og siger 'Frimodt, du bløder'. Vi stopper, og der tager jeg hånden op til hovedet og kan se, at der er blod over alt. Det var meget voldsomt,” fortæller hun til Ekstra Bladet. 

Derfor måtte 41-årige Karina Frimodt en tur på skadestuen, hvor hun blev syet med fem sting. Trods sammenstødet er hun også at finde på dansegulvet på fredag, hvor den står på wienervals, og det er danseren glad for. Det er nemlig en stille dans, forklarer hun til Ekstra Bladet. 

Fejrer sit 10 års-jubilæum

Det ville også være synd for Karina Frimodt, hvis denne sæson af ‘Vild med dans’ blev uden hende. Hun kan nemlig fejre sit 10 års-jubilæum i programmet, skriver TV 2. 

Sin bedste placering fik hun i 2013, hvor hun blev nummer to med komikeren Uffe Holm. Derudover har hun danset med:

  • Sportskommentator Kurt Thyboe
  • Musiker Rasmus Nøhr
  • Cykelveteranen Rolf Sørensen
  • Skuespiller og tv-vært Christopher Læssø
  • Tidligere fodboldspiller John ’Faxe' Jensen
  • Håndboldspilleren Daniel Svensson
  • Musiker og producer Ole Kibsgaard
  • Filminstruktøren Søren Fauli.