Dreng fundet nøgen og gennembanket i legepark: Billedet deles igen og igen

Noget gik frygtelig galt, da en stor flok unge mennesker natten mellem sidste torsdag og fredag festede ved Legeparken i det centrale Kolding. Efter flere anmeldelser om uroligheder fandt politiet fredag morgen en af festdeltagerne, 16-årige Jonas, nøgen og gennembanket på jorden.

Jonas er stadig indlagt på hospitalet og er ved at komme sig oven på de mange slag og spark, der bl.a. har givet ham en mindre hjerneblødning.

Kolding-drengens mor, Heidi Lund Madsen, er dybt rystet over episoden og frygter for sin søn, der formentlig snart kan udskrives. Det skriver BT.

- Han har det ikke godt. Han har været ved bevidsthed siden overfaldet, og jeg tror, han kommer sig fysisk, men det er nok psykisk, jeg tænker, det kan gå hen og blive et problem, siger Heidi Lund Madsen, der afviser alle teorier, om at hendes søn skulle have skadet sig selv, til BT.

Læs ogsåDansk legepark lukket efter fund af nøgen og forslået dreng: Har du set noget?

Kort efter den forslåede og afklædte Jonas blev bragt til hospitalet, har der floreret et billede af den blodige og forslåede Jonas, der ligger med iltmaske i en hospitalsseng.

Det voldsomme billede er blevet delt af folk på Facebook, fx Kolding-gruppen, der ønsker at hjælpe med at finde gerningsmændende. Men hovedpersonen selv ønsker ikke billedet offentliggjort.

På trods af Jonas' ønske er billedet blevet delt tusindvis af gange. 

Læs også: Politiet har nedslående status på eftersøgningen af forsvundne Emilie

Ifølge kilder på Facebook kan der have været op til syv personer om overfaldet, men den forslåede folkeskoleelev har ingen ide, om hvad der skete natten mellem torsdag og fredag.

- Han kan ikke huske noget som helst, siger Heidi Lund Madsen til BT.

Politiet efterforsker sagen, men har endnu ikke afgørende nyt. Kort efter Jonas blev fundet, anholdte politiet ellers en 17-årig dreng, der var smurt ind i blod, men denne person er løsladt igen.

Legeparken i Kolding, der er et stort rekreativt parkområde for primært børnefamilier, var afspærret sidste fredag, mens politiet sikrede spor.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip