Dreng tiltalt for voldtægtsforsøg: Greb kvinder bagfra og væltede dem omkuld

Christina Ledertoug

425 uger siden

|

21/05/2016

Dagens topnyheder

Gennem syv måneder skabte en blot 15-årig dreng frygt blandt kvinder i Kongens Lyngby nord for København. Her mener anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi nemlig, at han står bag seks voldtægtsforsøg. Det skriver Ekstra Bladet.

Kvinderne, der blev overfaldet bagfra og væltet omkuld, gjorde så meget modstand ved at slå og sparke ham, at han opgav sit foretagende og flygtede.

Drengen, der nu er fyldt 16 år stilles i I næste uge for retten i Lyngby, hvor anklagemyndigheden går efter at få ham idømt mere end fire års fængsel.

Ifølge avisen nægter drengen sig skyldig i de seks voldtægtsforsøg. Dog erkender han i et vist omfang, at han har begået vold mod nogle af kvinderne.

Anholdelsen af den15-årige skete i november sidste år, få dage efter at han - ifølge tiltalen - begik to voldtægtsforsøg om aftenen den 31. oktober.

Læs også:Asylansøger udvist af Danmark: Befamlede 10-årig dreng på penis

Genkendt af sin mor

Efter at politiet valgte at offentliggøre et overvågningsfoto fra en tankstation af den mistænkte, blev han blandt andet afsløret af sin egen mor

Nordsjællands politi anholdte ham kort efter, og valgt varetægtsfængslede ham.

Der er blevet foretaget en mentalundersøgt af drengen, og han er blevet fundet egnet til en almindelig fængselsstraf.

Flere af kvinderne har forklaret, at den unge overfaldsmand bar ørepropper i ørerne og hørte musik, da de blev overfaldet, skriver Ekstra Bladet.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: