Dreng uden venner modtager hundredvis af fødselsdagskort

I disse dage vælter tillykkekort og gaver ind ad brevsprækken hos den 11-årige Roman Mole, der indtil for få dage siden græd sig selv i søvn som resultat af at have ingen venner.

At fødselsdagskortene nu hober sig op hjemme hos den engelske skoledreng kan han takke sin mor for.

Moren, der hedder Molly Mole, satte sig for halvanden uge siden til tasterne og skrev et rørende opslag på Facebook.

På det sociale medie forklarede hun, at sønnen inden for de sidste syv år kun har modtaget én invitation til fødselsdagfest fra de andre elever i skolen.

Hun skrev blandt andet følgende:

'Flere gange har han grædende spurgt os, om han mon bliver inviteret til en klassekammerats fødselsdagsfest, men vi må hver gang forklare ham, at det bliver han ikke.'

I indlægget forklarede hun, at der ingen mening er i at invitere de andre børn hjem til sønnens fødselsdagsfest, da de alligevel ikke ville dukke op.

På Facebook spurgte Molly Mole derimod forældrene til klassekammeraterne om, hvorvidt de mon ville bede deres børn om at ønske den 11-årige dreng tillykke på selve dagen.

Læs også: Forældrene spiller en afgørende rolle i børns ensomhed

Beskeden endte dog med at blive spredt til masser af alverdens profiler på det sociale medie, og få dage senere kom postmanden med de første stakke af fødselsdagshilsner og gaver.

Flere af lykønskningerne kom helt fra Australien og New Zealand.

- Jeg fandt ud af, at mit opslag var gået verden rundt, da en eller anden i Uganda skrev til mig og spurgte om lov til at sende min søn et fødselsdagskort, siger Molly Moe til The Mirror og fortsætter:

- Det har været fantastisk. Jeg er overvældet af folks venlighed. 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip