Dresden-forsvarer gør nar ad skadet Dortmund-stjerne

Bekymringen var stor blandt medspillere, trænere og ledere, da Borussia Dortmunds stjernespiller Marco Reus humpede skadet fra banen, da Dortmund tirsdag aften slog Dynamo Dresden i den tyske pokalturnering.

Reus har haft en evne til at tiltrække sig uheld og missede af samme årsag VM-slutrunden sidste sommer. Nu frygtede træner Jürgen Klopp, at han igen skulle undvære den hurtige frontløber i en lang periode.

Men manden, der var årsag til, at Reus måtte forlade banen, Dresdens forsvarer Dennis Erdmann, mener, at topspillerens smertetærskel er for lav. Specielt fordi de første undersøgelser viste, at Reus ikke var kommet noget alvorligt til.

- Han løb ind i mit knæ og fik et trælår, forklarer Erdmann ifølge flere tyske medier til tv.

- Jeg spillede tidligere i Kreisligaen (sjettehøjeste niveau i Tyskland, red.). Der ville man lige have kigget lidt, gnedet lidt på det og derefter spillet videre. Det er åbenbart ikke længere noget, man gør i Bundesligaen, siger Dennis Erdmann.

Dortmunds træner Jurgen Klopp udtalte efter kampen, at han først troede, at Reus havde brækket benet. Han var ikke imponeret af Erdmanns tackling.

- Knægten var tydeligvis "on fire". Det var dumt gjort, siger Jürgen Klopp.

Dortmund vandt kampen med 2-0 og kvalificerede sig dermed til kvartfinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip