DSB sætter rekord: 10 millioner med S-toget i oktober

Rigtig mange danskere kører til dagligt med S-toget, og i oktober 2014 rejste exceptionelt mange med DSB's røde tog.

For første gang nogensinde nåede antallet af S-togs-rejsende over 10 millioner på bare én enkelt måned. Lægger man de tal sammen med antallet af rejsende fra årets første 10 måneder, har S-togene med 92,4 millioner rejsende allerede oversteget tallene fra samme periode sidste år.

De nye tal vækker naturlig glæde hos DSB.

- Det er rigtig mange mennesker, som vi dagligt kører på arbejde, i skole, i byen eller hjem igen. Det er vi stolte af at have ansvaret for.

- Det er en stor opgave, som vi gør vores bedste for at løfte hver eneste dag, siger Susanne Mørch Koch, der er direktør i DSB Kommerciel og Personale, i en pressemeddelelse.

Rekorden vækker især glæde hos DSB, da oktober var ramt af både tre kabeltyverier og sporarbejde i efterårsferien.

- Der er flere grunde til, at vi har sat rekord. Blandt andet at der er flere kunder på rejsekortet, der har opdaget, at det er billigere at rejse uden for myldretiden. Den mulighed havde flere i ferien.

- Så hænger det også sammen med, at kunderne kvitterer for det øgede fokus på at overholde køreplanen, der er resulteret i en høj rettidighed for S-togene. Det til trods for de udfordringer, der ind imellem generer trafikken, fortæller Susanne Mørch Koch.

Helt præcis 10.066.000 personer rejste med S-toget i oktober.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip