Du glemmer at leve livet! Dette ændrer dit syn på Facebook

Husk at se det hele - særligt slutningen!

Digteren Gary Turk har netop lavet en video med et digt (spoken-word), da han mener, de sociale medier har gjort os ”anti-sociale” i stedet for sociale. Videoen hedder ”Look up” og beskæftiger sig med de problemstillinger, som Gary Turk ser ved blandt andet de sociale medier. Det skriver MetroXpress.dk.

- Jeg har 422 venner, alligevel er jeg ensom. Jeg snakker til dem alle hver dag, men ingen af dem kender mig rigtigt,” sådan starter Gary Turks digt ”Look up”.

I ”Look up” kommer Turk også ind på problemstillingerne ved, at børn ikke længere leger, som børn gjorde førhen, men i dag sidder de klistret foran en skærm. Er det ikke computer- eller fjernsynsskærmen, så er det en smartphone eller tablet.

Mennesker i dag kan sidde sammen med en gruppe venner, men uden de rigtigt er sammen alligevel, da folk blot sidder og kigger ned i deres telefoner. Dette kan wearable-gadgets gøre lidt op med, da man så bliver notificeret på ens ur, hvis der er noget man skal tage sig af. Dog kan det også gøre det værre, da folk er endnu mere på, da uret altid kan tilgås, mens telefonen nogle gange er så stor, at man ikke kan kigge diskret på den.

Se videoen ”Look up” nedenunder – det billede Gary Turk beskriver i videoen er det noget, som du kan genkende eller synes du han er helt galt på den?

 

 

Dagens Gossip