Dykkere leder efter savnet 21-årig i Holstebro

Den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen, der savnes efter en bytur med venner i Holstebro, var søndag eftermiddag stadig ikke dukket op. Derfor udvider Midt og Vestjyllands Politi søndag endnu en gang eftersøgningen af ham.

Søndag eftermiddag vil hjemmeværnsfolk lede efter den unge mand i private haver i den del af Holstebro, som han kan have passeret på vejen fra Holstebros midtby til sit hjem på Beringsvej.

Desuden deltager en helikopter fra Karup i eftersøgningen, oplyser vagtholdslederen hos forsvarets søredningstjeneste, JRCC.

Fra morgenstunden søndag har en båd og dykkere fra Beredskabsstyrelsen assisteret politiet med at undersøge bredderne af Store Å, der løber gennem Holstebros bymidte.

- Vi frygter, at han kan være faldet i åen, sagde vagtchef Gert Høeg, Midt- og Vestjyllands Politi, tidligt søndag.

14 mand med seks udrykningskøretøjer og en båd er sat ind, oplyser Beredskabsstyrelsen Midtjylland.

Politiet har tidligere været ude i området i midtbyen med hunde, men søndag er åen og de bevoksede åbredder blevet undersøgt fra vandsiden.

Den unge mand er ikke set siden natten til lørdag klokken 02.30, hvor han var i byen med nogle kammerater.

Midt- og Vestjyllands Politi har udsendt en efterlysning af den 21-årige. Han er 170 centimeter høj, har muskuløs overkrop, lyst hår, høje tindinger og fuldskæg.

Ved sin forsvinden var Jonas Hedegaard Hansen iført en mørkeblå såkaldt "Captain America"-t-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Han medbringer personlige papirer samt sin telefon, som er slukket.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der kan have set den 21-årige mand fra det tidsrum, da han forsvandt. Det kan for eksempel være folk, der har været tidligt ude at lufte deres hund.

Desuden bedes folk i området lede efter den unge mand i deres have eller i udhuse.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip