Dyrlæge i brandvarm bil: Så forfærdeligt har din hund det

På en typisk amerikansk sommerdag sætter Dr. Ernie Ward sig ind i en parkeret bil i en halv time.

Han gør det for at vise, hvor varmt der bliver i en bil, der holder parkeret under en bagende sol. Og hvad der sker med en sagesløs hund, når den efterlades der.

Mens Dr. Ernie Ward sidder i bilen, stiger temperaturen støt, og han frustreres mere og mere over, at han ikke kan komme ud i den brise, han kan se i træerne uden for.

LÆS OGSÅ: Dyrenes Beskyttelse advarer: Så hurtigt kan du komme til at dræbe din hund

- Jeg er nået til det punkt, hvor jeg næsten ikke kan klare det mere. Jeg er drivvåd af sved, men pointen er jo, at en hund ikke kan svede. Den kan ikke komme af med varmen, forklarer en kampsvedende dyrlæge i Youtube-videoen.

- En hund er hjælpeløs, den har ingen kontrol over det, og den forstår det ikke. Den kan bare mærke, at dens krop bliver voldsomt ophedet, siger Dr. Ernie Ward, der ikke giver noget som helst for de undskyldninger, han ofte hører.

LÆS OGSÅ: Brandvarm weekend: Festival-gæster får brug for solcremen

- ‘Det er kun et kort øjeblik, og jeg lader jo vinduerne stå på klem’, siger du. De undskyldninger er fuldstændig meningsløse, med mindre du selv sidder i bilen, siger en nu helt gennemblødt Dr. Ernie Ward lige før tiden runder 30 minutter, og han endelig kan lukke sig selv ud af den glohede bil.

Se videoen her:

 

 

Dagens Gossip