Eden Hazard snupper endnu en titel som årets spiller

I april blev Eden Hazard kåret til årets spiller i Premier League af fodboldspillernes egen organisation, Professional Footballers Association (PFA), og tirsdag modtog han samme hæder fra de engelske journalister.

English Football Writers Association (FWA) stemte Hazard ind på førstepladsen i kåringen foran Tottenham-kometen Harry Kane og Hazards Chelsea-holdkammerat John Terry på de næste pladser.

Hazard er den første belgiske spiller nogensinde til at vinde titlen, som blev stiftet i 1948, mens Gianfranco Zola (1997) og Frank Lampard (2005) tidligere har modtaget hæderen iført Chelsea-trøjen.

- Som kreatør, målscorer og hårdtarbejdende spiller har han (Hazard, red.) været en konstant trussel for mestrene, lyder det efter kåringen fra FWA-formand Andy Dunn ifølge Reuters.

- Han er startet på banen i alle 36 Premier League-kampe, Chelsea har spillet indtil videre, og i betragtning af, hvor opmærksomme modstanderne er på ham, er det en præstation i sig selv, uddyber Andy Dunn.

Titlen gik sidste år til Luis Suarez, der leverede 31 ligamål for Liverpool i sidste sæson, inden han skiftede til FC Barcelona, og komitéen bag kåringen håber at se Hazard forblive i England.

- Han er en fremragende efterfølger til Luis Suarez, og vi håber bare, han bliver i Premier League meget længere, end Luis gjorde efter at have modtaget titlen, siger Andy Dunn.

Eden Hazard har scoret 14 mål i Premier League i sæsonen og har stået for oplæg til otte andre Chelsea-scoringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip