Effektive Hobro vinder over Randers - redning er sikret

21/05/2015

Fodboldklubben Hobro spiller også med i Alka Superligaen i næste sæson.

Det blev omsider helt officielt - uventet er det ingenlunde bedømt ud fra hele sæsonen - da holdet torsdag aften vandt 1-0 ude over Randers FC.

Det skete efter en kamp, hvor hjemmeholdet løb forgæves stormløb, inden Hobro efter en times spil scorede kampens enlige mål på holdets første afslutning inden for målrammen.

Mens Hobro på femtepladsen kommer op på 42 point, så er nederlaget et alvorligt tilbageslag for Randers FC, som med 45 point før kampen havde et begrundet håb om at true Brøndby, der ligger nummer tre med 48 point.

Brøndby møder senere torsdag FC Nordsjælland på hjemmebane.

Bedømt ud fra første halvleg af kampen i Randers tydede intet på, at Hobro skulle få noget som helst med hjem.

Hjemmeholdet dominerede markant, og efter 24 minutter sendte den svenske angriber Mikael Ishak bolden i nettet.

Scoringen blev dog underkendt for offside.

Hobro-målmanden Jesper Rask måtte også præstere en flot redning på en god afslutning fra Alexander Fischer.

I anden halvleg scorede Mads Hvilsom efter en times spil, da han flot blev spillet fri af Mads Jessen.

Med sin sæsonscoring nummer 16 i Superligaen er Mads Hvilsom alene i spidsen på topscorerlisten i den bedste række.

Senere blev Hobros Dennis Høegh spillet alene igennem, men hans afslutning endte langt forbi mål.

Randers-spilleren Kasper Fisker, der har en fortid i Hobro, var tæt på at udligne, men det blev ved den uventede sejr, så Hobro for første gang i sæsonen tog point fra Randers FC.