Efter 1-2: Manchester City rejser til Barcelona med håb

Manchester City blev udspillet i det meste af kampen, da det engelske mesterhold tirsdag aften på hjemmebane tabte 1-2 til FC Barcelona i Champions Leagues 1/8-finale.

Det kunne være endt værre for Manchester City, men målmand Joe Hart reddede i sidste sekund et straffespark fra Lionel Messi, og argentineren headede riposten forbi mål.

Redningen giver englænderne håb forud for returkampen 18. marts i Barcelona, siger Hart.

- Vi rejser til Barcelona med en gruppe fans, en tro på os selv, og vi giver det et skud, siger målmanden.

Hart blev tirsdag passeret to gange af den tidligere Liverpool-angriber Luis Suarez i første halvleg, mens Sergio Agüero reducerede for hjemmeholdet efter pausen.

- Vi kom tilbage i kampen i anden halvleg, og fik sat pres på. Kampens betydning hæmmede os ikke. Nogle gange går tingene ikke din vej. Det er 1-2 nu, men vi rejser til Barcelona med tro på os selv, siger Hart.

I sidste sæson mødtes de to klubber også i 1/8-finalen. Dengang vandt Barcelona med samlet 4-1.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini medgiver, at Harts sidste sekunds redning giver englænderne tro på en overraskelse.

- Det var en meget vigtig redning. Selvfølgelig giver det os en bedre chance i Barcelona, fordi 1-3 havde været et meget svært resultat at komme tilbage fra, siger Pellegrini.

For Messis vedkommende var der tale om argentinerens femte afbrænder fra 11-meter-pletten i 10 forsøg i klub- og landsholdssammenhæng.

Men Barcelona-træner Luis Enrique har fortsat tiltro til Messi.

- Vi ved, at straffespark kan brændes, og Lionel kommer også til at tage det næste straffespark, siger Luis Enrique, som tilføjer:

- Selv hvis vi havde vundet 3-1, ville Manchester City ikke have været død og begravet.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip