Efter brud: One Direction-sanger går solo

Skrevet af admin

31/03/2015
I sidste uge knuste han tusindvis af pigehjerter verden over, da han forlod boybandet One Direction.Men det betyder ikke, at Zayn Malik har droppet musikken fuldstændig. Mandag lagde produceren Naughty Boy, der blandt andet er kendt for megahittet "La La La", nemlig et nummer op på hjemmesiden Soundcloud, hvor Malik står for vokalerne.- Bare lad musikken tale for sig selv, og så kan I takke os senere, skrev musikproduceren på Twitter om nummeret, der hedder "I Won't Mind".Stilistisk er "I Won't Mind" en hel del anderledes end den musik, som One Direction laver. Den dybfølte sang er nemlig meget rolig og domineret af akustisk guitarspil.Efter 22-årige Malik vendte ryggen til sine venner hos One Direction, annoncerede de resterende fire bandmedlemmer, at de i fremtiden fortsætter som en kvartet.Da han forlod One Direction, begrundede Malik det med, at han gerne vil prøve at leve et normalt liv, hvor han ikke altid er i rampelyset.Du kan høre Zayn Maliks første sang uden drengene fra One Direction lige her: https://soundcloud.com/youthonix/i-wont-mind-zayn-naughty-demoNewspaq

Mest læste i dag

I sidste uge knuste han tusindvis af pigehjerter verden over, da han forlod boybandet One Direction.

Men det betyder ikke, at Zayn Malik har droppet musikken fuldstændig. Mandag lagde produceren Naughty Boy, der blandt andet er kendt for megahittet "La La La", nemlig et nummer op på hjemmesiden Soundcloud, hvor Malik står for vokalerne.

- Bare lad musikken tale for sig selv, og så kan I takke os senere, skrev musikproduceren på Twitter om nummeret, der hedder "I Won't Mind".

Stilistisk er "I Won't Mind" en hel del anderledes end den musik, som One Direction laver. Den dybfølte sang er nemlig meget rolig og domineret af akustisk guitarspil.

Efter 22-årige Malik vendte ryggen til sine venner hos One Direction, annoncerede de resterende fire bandmedlemmer, at de i fremtiden fortsætter som en kvartet.

Da han forlod One Direction, begrundede Malik det med, at han gerne vil prøve at leve et normalt liv, hvor han ikke altid er i rampelyset.

Du kan høre Zayn Maliks første sang uden drengene fra One Direction lige her: https://soundcloud.com/youthonix/i-wont-mind-zayn-naughty-demo

Newspaq