Efter sidste dans: Vi vil savne hinanden

Det blev et tårevædet farvel fredag aften i Vild med dans, da basketballspilleren Chris Christoffersen og partneren Luise Crone Dons måtte forlade det populære danseprogram.

Det lykkedes ikke for den 36-årige "Bakken Bears"-spiller at få hofterne med, da parret dansede deres samba, og dommerne kvitterede med kun ni point.

Det var et skuffet og ærgerligt par, Ritzau Fokus mødte efter showet.

- Vi er kede af, at vi røg ud. Vi kommer til at savne alle de her søde mennesker. Og så kommer vi ikke mindst til at savne hinanden, siger Chris Christoffersen.

Han og dansepartneren har brugt massevis af timer sammen, og de fandt lynhurtigt rytmen sammen personligt.

- Vi klikkede bare med det samme på utroligt mange planer. Man bliver så hurtigt sammentømrede, når man bruger så mange timer sammen, siger Luise Crone Dons med blanke øjne.

Parret fik aftenens laveste antal point fra dommerne, og de havde begge forberedt sig på, at de kunne risikere at ryge ud. De mener ikke, at de gjorde det dårligt. Der var bare nogle andre, der var bedre.

- Man forbereder sig hver gang på at ryge ud. Der er ikke nogen, der er sikre på noget tidspunkt. Men selvom man har forberedt sig på det, så bliver man aldrig klar til det. Niveauet var højt i aften, og man ved ikke, hvad seerne vil have, siger Luise Crone Dons.

På trods af at han må sige farvel så tidligt i årets Vild med dans-sæson, så er Chris Christoffersen glad for, at han sagde ja til at deltage i programmet. Det bedste har ifølge ham været at bruge så meget tid sammen med Luise.

- I alle de timer, vi har brugt sammen, har vi grinet, leet og fortalt dårlige vittigheder. Det har været helt fantastisk, siger han.

De resterende otte dansepar kan opleves igen næste fredag på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip