Efter ti anholdte i Danmark: To børn under 8 år reddet fra pædofiliring

I går blev ti danskere anholdt i en koordineret aktion, fordi de var mistænkt for at have købt sig adgang til streaming, der viste særdeles groft misbrug af filipinske børn.

I dag kunne filipinsk politi så befri to børn, der endnu ikke var fyldt otte år, der var holdt som slaver af en gruppe pædofile, som streamede deres af overgreb på børnene til betalende kunder i hele verden.

- Vi reddede to børn, der endnu ikke var fyldt otte år. De blev tvunget til at have sex med andre børn og voksne ligesom de skulle brug sexlegetøj på sig selv, siger Eric Nuqui, der er leder af Filipinernes bureau for bekæmpelse af menneskehandel til AFP.

Børnene blev frigivet efter et tip fra det amerikanske Department of Homeland Security, og fire personer blev anholdt i forbindelse med aktionen. 

Australier står til dødsstraf

Politiet i Filipinerne kan endnu ikke bekræfte, om pigerne har været misbrugt i de samme sager, der førte til anholdelsen af de ti danskere. 

Få dage inden aktionen hvor ti danskere blev anholdt, blev en australsk statsborger anholdt i Filipinerne, hvor han er mistænkt for at være en af hovedbagmændende bag ringen af pædofile, der solgte de streamede overgreb til kunder i hele verden, skriver et thailandsk medie.  

Han står muligvis til dødsstraf, hvis han bliver kendt skyldig i sagen. 

En af de videoer han skulle have produceret skulle være så modbydelig, at de filipinske politifolk, der havde efterforsket sagen, aldrig havde set noget lignende. 

Enkelte af ofrene skulle være helt ned til 18 måneder gamle.

.

Dagens Gossip