Efterlyst Citroën ZX i drabssag giver seks nye tip

En efterlysning af en grøn Citroën har givet Sydøstjyllands Politi lidt at arbejde med i en drabssag fra Skanderborg, men politiet er ikke kommet væsentligt nærmere en opklaring.

Den grønne Citroën ZX er ifølge politiet blevet brugt af gerningsmanden eller mændene i sagen om drabet på den 48-årige Brian Christoffersen fra Skanderborg. Liget af Brian Christoffersen blev fundet 3. april i hans egen lejlighed på Poul La Cours Vej 21.

- Vi har fået en seks eller syv nye tip i sagen, som vi undersøger nærmere, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

- Men umiddelbart er der ingen tip, som har givet anledning til at finde bilen eller ejermanden, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet forbinder bilen til drabet, fordi den dræbte følte sig overvåget.

- Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte i ugerne op til drabet flere gange følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på P-pladsen foran adressen på Poul La Cours Vej, sagde Carsten Thostrup tidligere.

Politiet ønsker derfor hjælp til at finde den grønne bil og at få oplysninger om ejeren eller brugerne af bilen.

- Det kan jo også være, at én, man kender, plejede at køre i en grønlig Citroën ZX - men nu pludselig ikke gør det mere, siger Carsten Thostrup.

Det gælder både i området ved Skanderborg, Horsens og omegn og Aarhus.

Ud over oplysninger om bilen vil Sydøstjyllands Politi fortsat gerne også have andre oplysninger i relation til sagen

Det kunne være oplysninger om den dræbtes færden fra 2. april sidst på eftermiddagen, som er det sidste tidspunkt, hvor vidner har set Brian Christoffersen i Skanderborg midtby, og frem til den 3. april omkring klokken 19, hvor han blev fundet dræbt i sin lejlighed.

- Ingen oplysninger er for små - lad bare os vurdere, om det, du ved, kan have betydning for sagen, slutter politiet i pressemeddelelsen.

Liget af den dræbte Brian Christoffersen bar præg af, at han havde været udsat for meget voldsom vold, der har været dødbringende i sig selv.

/ritzau/

 

Dagens Gossip