Efterlyst lille dreng fundet i god behold i jordhul

Den blot halvandet år gamle dreng, som siden lørdag aften har været forsvundet i et skovområde i Nordjylland, er søndag morgen fundet i god behold.

Drengen var faldet i et jordhul, oplyser Nordjyllands Politi.

- Han var en smule underafkølet, da han blev fundet. Det begyndte at regne i nat, og der var lidt køligere end de seneste nætter, siger vagtchef Per Jørgensen til Ritzau.

Drengen er søndag morgen blevet tilset af en læge, fortæller vagtchefen:

- Han har været en tur på hospitalet for at blive tjekket, men har det godt, og han er ved godt mod.

Den lille dreng blev fundet klokken 5.10 af sin far 400 meter fra det sted, hvor han forsvandt, da han sammen med sine forældre var ude at plukke bær i en skov i Gærum ved Frederikshavn.

Drengen blev meldt savnet lørdag aften klokken 22.16. Forældrene forsøgte først selv at finde ham, men efter cirka en halv time blev politiet alarmeret.

Forældrene er ifølge vagtchefen "meget lettede".

Sidste sommer var familien ifølge Ekstra Bladet udsat for en tragedie, da de mistede tre børn i en trafikulykke nær Sindal i Nordjylland.

- Jeg har ad omveje hørt, at det er samme familie. Men jeg ikke selv undersøgt det, siger vagtchef Per Jørgensen til Ritzau.

Den halvandet år gamle dreng, der dengang var blot otte måneder, overlevede sammen med sin mor ulykken, men mistede altså tre ældre søskende. Faren var ikke med i bilen.

I alt deltog syv hundepatruljer i eftersøgningen natten til søndag, hvor også en helikopter assisterede.

/ritzau/

 

Dagens Gossip