Efterlyste Jens Peter muligvis set i Varde

Jens Peter Taulborg Jensen, som forsvandt søndag den 12, oktober, er formentlig blevet set i Varde her til aften.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er to vidner, der uafhængigt af hinanden har kontaktet Syd- og Sønderjyllands Politi om, at de inden for det seneste kvarter har set den efterlyste 53-årige mand på henholdsvis Lundvej og Bellevuevej i den sydvestjyske by Varde.

Politiet har i forbindelse med de to henvendelser, som begge blev ringet ind klokken17.05 her til aften, været ude at lede edter manden. Desværre lykkedes det ikke at finde ham. Klokken 20.32 fik Syd- og Sønderjyllands Politi imidlertid et nyt opkald fra endnu et vidne, som mener at have set Jens Peter Taulborg Jensen i Kræmmergade i Varde klokken 17.30.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Jens Peter har været forsvundet siden igår

Politiet vil derfor gerne opfordre Jens Peter Taulborg Jensen til at kontakte dem på telefon 1-1-4. 

Er det en anden person, som er blevet forvekslet med den efterlyste 53-årige, vil politiet ligeledes gerne høre fra vedkommende, for at få afkræftet, at der skulle være tale om Jens Peter Taulborg Jensen.

Jens Peter Taulborg Jensen blev efterlyst mandag den 13. oktober efter at have været forsvundet i omkring et døgn. Søndag den 12. oktober cyklede han fra sin bopæl i Varde, for at købe cigaretter, men kom aldrig hjem igen.

Han havde gennem det sidste stykke tid været nedtrykt, hvorfor Syd- og Sønderjyllands Politi frygter, at han kan finde på at gøre skade på sig selv.

 

Dagens Gossip