Eftersøgning efter 2-årig endte lykkeligt: Nu er Storm hjemme igen

Den to-årige dreng Storm, der forsvandt fra sit hjem i Hillerød i går aftes, er fundt i live i en nærliggende skov i nat.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Storm blev fundet kl. 02:07 i skoven ved Gadevang, som ligger cirka to kilometer fra sit hjem i det nordlige Hillerød, og han er nu på vej til at blive genforenet med sin familie og til kontrol på hospitalet. 

Læs også: Politiet i Nordsjælland efterlyser en to-årig dreng, der er forsvundet. 

- Jeg har netop fået melding om, at Storm er blevet fundet i live. Hans mor er nu på vej til stedet, og en ambulance er ligeledes på vej for at tage ham til kontrol på hospitalet for en sikkerheds skyld, siger vagtchef Steffen Østergaard, ifølge Ritzau. 

Nordsjællands Politi retter samtidig en stor tak offentligheden og de frivillige, der ydede en kæmpe indsats for at finde ham. 

- Flere tusinde frivillige er de sidste mange timer strømmet til Sophienlund i Hillerød fra nær og fjern for at deltage i eftersøgningen af 2-årige Storm.

-Tak for jeres kæmpe indsats, der var med til, at vi fandt Storm i live kl. 02.07 Der skal også lyde en stor tak til Missing People, Hjemmeværnet og de mange andre, der også utrætteligt har deltaget i eftersøgningen. Kom godt hjem alle sammen, skriver Nordsjællands Politi på Facebook. 

 En storstilet eftersøgning blev onsdag aften sat i værk, efter at den toårig dreng forsvandt fra Sophienlund i Hillerød på en lille blå cykel uden pedaler.

Storms familie slog alarm til politiet ved 20-tiden, da ingen havde set ham siden klokken 19.

Foruden hundepatruljer deltog også helikoptere og private borgere i eftersøgningen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip