Eftersøgt fra Pusherstreet anholdt på golfbane

Task Force Pusherstreet under Københavns Politi fik torsdag oplysninger om, at en tidligere offentligt efterlyst person – en 46-årig mand – var ude at svinge golfkøllerne på en golfbane i Nordsjælland.

Den anholdte er efterlyst for at være en del af en stor sag om hashhandel på Pusherstreet på Christiania, hvor politiet slog til 13. marts i år.

- Så vi tog golfskoene på og anholdt pågældende klokken 14.05. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag (fredag, red.) sigtet for handel med i alt 194 kilo hash, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Efterforskningsenheden, Københavns Politi.

Sagerne efter den store aktion 13. marts 2014 mod hashhandlen i Pusherstreet begynder om få dage i Københavns Byret.

Indtil torsdag manglede Københavns Politi fortsat at anholde to efterlyste personer i sagen. Task Force Pusherstreet mangler derfor kun at anholde en enkelt person.

Det drejer sig om Jan Wiebe Salkvist Taekema, der beskrives som 43 år, 175 centimeter høj, almindelig af bygning og mørkt hår. Han er hollandsk statsborger og er efterlyst internationalt.

- Vi vil meget gerne have fat i ham, før sagerne skal i retten, så vi håber, at offentligheden kan give os en hjælpende hånd. Han er også særdeles velkommen til at melde sig selv, siger Steffen Thaaning Steffensen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip