Efterudtaget Svalastog: Føler mig som ny pige i klassen

Hun har ikke spillet på landsholdet siden sommeren 2012, og de fleste havde nok forventet, at karrieren i rødt og hvidt var forbi for Louise Svalastog, der smækkede hårdt med døren, da hun blev vraget til OL i London.

Men en skade til Marianne Bonde i den sidste testkamp mod Frankrig i søndags banede vejen for et comeback til forsvarsspecialisten fra København Håndbold. Hun mødte truppen første gang fredag morgen inden afrejsen EM i Ungarn.

- Da jeg kom med min kuffert i morges, følte jeg det lidt, som om jeg startede i første klasse igen. Men det kom jeg nu hurtigt over, siger Louise Svalastog med et grin.

- Jeg kender jo i virkeligheden dem alle sammen og har spillet med dem før, så det handler jo bare om, at man har været væk og lige skal ind i det igen. Efter en hel dag i flyveren og i lufthavnen går det op for en, at der ikke er så meget, der har ændret sig.

Louise Svalastog er til hverdag klubkammerat med Marianne Bonde, og hun afslører, at tårerne flød, da Bonde måtte melde afbud.

- Det er synd for hende, og jeg bliver stadig berørt over at tale om det, siger Svalastog.

Nu vælge hun i stedet at se frem mod det, der gerne skulle blive en stor oplevelse.

- Jeg har fulgt de her piger i et par år, hvor de er modnet meget, og det virker som et homogent hold, hvor man kan glide stille og roligt ind.

- Først og fremmest har jeg mange sommerfugle i maven, og jeg glæder mig vildt. Slutrunder er sjove og meget unikke, man får sådan en følelse af at være med i en forestilling, siger Louise Svalastog.

/ritzau/

 

Dagens Gossip