Ekspert afliver myte: Så meget påvirker mange sexpartnere dit underliv

Sinful.dk

427 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links
Men måske er det på tide at vinke farvel til den teori. Det viser sig nemlig, at der slet ikke er en sammenhæng imellem de to ting.

Der er kun to gange i en kvindes liv
Ifølge den amerikanske læge og ekspert i kvinders sundhed, Jennifer Wider, er der kun to gange i en kvindes liv, hvor bækkenbundet forandrer sig. Det er efter en fødsel, og når alderen begynder at trænge sig på.

Jennifer Wider afliver dermed myten om, at mange sexpartnere har indflydelse på en kvindes underliv og bækkenbund.

Graden af, hvor stram en kvinde er, kommer nemlig an på, hvor mange muskler hun har forneden. Disse muskler har en evne til at udvide sig under samleje, for derefter at trække sig sammen til oprindelig størrelse igen.

Der er altså ingen grund til at frygte tidligere skræmmeteorier om, at du ikke må have sex med for mange forskellige sexpartnere.

Der er utallige fordele ved at træne din bækkenbund
Som Jennifer Wider slår fast, er det de muskler, som sidder i kvindens underliv, der skal fokus på i stedet. Hvis disse muskler skal blive stærkere, er det en god idé at lave knibeøvelser i løbet af dagen eller gøre brug af konkrete hjælpemidler.

En af de kvinder, som gør dette, er stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, der også er nybagt mor: “Jeg har selv haft stor glæde af at træne mit bækkenbund – både før, under og efter min graviditet”.

Mathilde Mackowski fortsætter: “Vi har igennem årene oplevet, at efterspørgslen på f.eks. bækkenbundskugler er konstant. Også fra kvinder, som ikke har født. Det virker til, at mange kvinder ved, at dette er et forebyggende hjælpemiddel til deres bækkenbund.”

Som en ekstra bonusinfo fortæller Mathilde Mackowski: “Hvis du træner din bækkenbund nok, vil du opleve forøget følsomheden i skeden og samtidig opnå bedre orgasmer og dermed mere tilfredsstillende sex”. Der er altså ingen undskyldning for ikke at begynde træningen, lyder det.