Ekspert: Nu bejler Laudrup til landstrænerposten

Skrevet af admin

|

01/07/2014

Dagens topnyheder

Michael Laudrup indledte tirsdag træningen i Qatar-mesterklubben Lekhwiya SC, og ifølge DR's fodboldekspert Jan Kalborg bejler Laudrup nu til jobbet som Morten Olsens afløser i 2016.

- Det er et eksotisk valg. Det kommer meget bag på mig, at det er denne vej, han vælger for at få gang i sin trænerkarriere igen.

- Jeg oplever det som en mellemstation hen mod det, som jeg tror, at det ender med: At han overtager jobbet som dansk landstræner om et par år efter Morten Olsen. Jeg tror, at det er derfor, han havner på det her spor, siger Kalborg.

Morten Olsens kontrakt som dansk landstræner udløber i sommeren 2016. Laudrup blev i februar fyret som manager i Premier League-klubben Swansea.

- Det her er et skridt ned for Laudrup. Det er for det første pengene, som spiller en rolle. Han får sikkert også godt med penge at handle ind for, men en liga som den i Qatar er ikke noget stort i forhold til det, Laudrup selv har prøvet i sin karriere.

- Det her er for at undgå at stå i venteposition og måske en erkendelse af, at den store trænerkarriere i Europa udeblev og ikke gik, som han ønskede sig, siger Kalborg.

Foruden Swansea har Laudrup tidligere været cheftræner i Mallorca, Spartak Moskva, Getafe og Brøndby.

/ritzau/