Eksperter: Wozniacki har aldrig været bedre

Når Caroline Wozniacki fredag aften træder ind på banen ved US Open, er det med chancen for at spille sig i sin anden grand slam-finale i karrieren.

Den første finale spillede hun også ved US Open tilbage i 2009, som danskeren desværre tabte til belgiske Kim Clijsters. Men siden har det været magert med det store resultater fra danskeren.

Nu er den danske tennisdarling igen begyndt at ramme boldene godt, og det har gjort indtryk på eksperterne Tine Scheuer-Larsen og Michael Mortensen. De mener begge, at Wozniacki aldrig har været bedre.

- Caroline er i topform, og jeg tror aldrig, at jeg har set hende bedre. Hun er en mere komplet spiller nu i forhold til, da hun var nummer et i verden.

- Hun er begyndt at afgøre kampene selv i stedet for kun at lukrere på modstanderens fejl, som hun gjorde mere tidligere, siger Tine Scheuer-Larsen.

Også Michael Mortensen, der i en kort overgang selv trænede Wozniacki, er imponeret over hans forhenværende "elev".

- Den Caroline, som vi har set den seneste tid, spiller det bedste tennis i karrieren. Jeg har aldrig set hende bedre, end hun er lige nu. Hun er bedre, end da hun var nummer et i verden, siger Michael Mortensen.

Begge eksperter er enige om, at Wozniacki er storfavorit i fredagens semifinale med kineseren Peng Shuai. Danskeren har også vundet de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to.

Skulle det lykkes Wozniacki at vinde semifinalen, venter enten Serena Williams eller Ekaterina Makarova i finalen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip