Ekstrem utroskab afsløret: Han havde fire koner, syv forlovede og fem kærester

Den østrigske kvinde Sonja Maier var gravid og lykkeligt gift med gambianske Sonko Tijan. Lige indtil den dag hun fandt et billede af et lykkeligt par på Facebook, hvor manden lignede hendes på en prik.

- Jeg troede, at enten havde han en tvilling, jeg aldrig havde hørt om, eller også var han mig utro, siger Sonja Maier ifølge metro.co.uk.

Læs også: Fanger kæresten i at have sex med en anden - tager hævn med disse billeder på Facebook

Hun kontaktede kvinden på billedet, og sammen reddede de trådene ud, uden at fortælle deres mand om det.

Det viste sig, at Sonko Tijan var gift med fire kvinder, forlovet med syv og kærester med fire. Politiet mener endda, at han kan have haft forhold til flere kvinder og opfordre dem til at stå frem. Kvinderne man kender til var mellem 22 og 44 år gamle.

Tijan har angiveligt udnyttet kvinderne for at låne penge.

Læs også: Hustru afslørede mand i bigami på Facebook

- Han ville se på kvinder på barer og var altid charmerende og opmærksom. Han fascinerede dem også med fantastiske historier fra sit hjemland i Afrika, og hvordan han flygtede fra frygtelige krige og måtte efterlade sin familie - og senere ville han bede om finansiel hjælp, siger Patrick Maierhofer fra østrigsk politi.

Han fik fire børn i østrig og har to mere på vej. Han havde også familie og børn i Gambia.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip