Elektrisk kondom skal få mænd til at dyrke sikker sex

28/02/2014 11:41

Erotik.dk

Nyheder

Mest læste i dag

Arbejdstitlen på prototypen er ”den elektriske ål”, men umiddelbart bør navnet nok ændres, hvis to PHD-studerende, Firaz Peer og Andrew Quitmeyer, fra Georgia Tech’s Digital Media Program vil undgå at skræmme mere end de rammer det brede publikum med deres opfindelse – et elektrisk kondom, der sender impulser langs undersiden af kondomet, så disse forplanter sig i manden, der bruger det.

Ved at ændre det ved traditionelle kondomer, der gør dem så udskældte – nemlig at de nedsætter følsomheden – håber de unge iværksættere at få flere mænd til at vælge sikker sex til i stedet for fra. For når de ikke vil høre med det sure og løftede pegefingre, skal de have med det søde og noget sjovere.

Hos Erotik.dk, der forhandler sexlegetøj, tror man på fusionen mellem sexlegetøj og kondomer – dog med et prismæssigt forbehold:

- Det vil uden tvivl få mange flere mænd til at vælge sikker sex, da det netop er følsomheden, der går tabt med kondomer, som vi kender dem. Det kræver imidlertid, at den pris, forbrugeren skal betale, er i den rimelige ende, da kondomer er til engangsbrug, udtaler Louise fra sexshoppen.

Den endelige pris på det elektriske kondom er endnu ikke luftet. Det er derimod et beløb på 10.000 dollars, som de to opfindere har brug for at finde inden 31. marts, hvis produktet skal føres fra tegnebræt til virkelighed. Grundideen og prototypen er på plads. Tilbage står at finpudse og formindske elektrode-anordningen, så fabrikanter kan tilføje den under produktionen af standardkondomer.

Hvis de to iværksættere når så langt, kan mænd til gengæld se frem til en helt ny oplevelse og muligvis et fald i lægebesøg på grund af usikker sex. Nemlig når de via et kondom, software og en programmerbar mikrocontroller selv kan bestemme, hvor meget af den tabte oplevelse, de ønsker at tilføje den seksuelle akt i form af elektrisk stimulans.

Denne artikel er leveret af Erotik.dk. Besøg siden for bedste tilbud på sexlegetøj m.m.