Elev bortvist for at have våben i lommen - du har det sikkert selv i skuffen

Skrevet af Sol Stoffregen

17/06/2014

Mest læste i dag

I våbnenes eget hjemland er man åbenbart en kende splittet over, hvad der skal karakteriseres som farlige genstande. Det må den amerikanske skoledreng Sean og hans forældre erfare på den hårde måde. Det skriver onlinemediet The Blaze.

En bruger på det amerikanske sociale medie Reddit har i weekenden postet et billede af et disciplinær-notat fra en unavngiven skole i USA, hvor Sean går, sammen med følgende tekst:

LÆS OGSÅ: Kvinde hørte en stemme kalde "far" i skoven og fandt noget meget uventet

"Min vens lillebror er blevet suspenderet for at have et våben med i skole. Hans forældre er rasende", skriver Reddit-brugeren FatManManFat.

På disciplinær-notatet, som kan ses nederst på siden, står der, at Sean er havnet i problemer, fordi skolen fandt ud af, han havde et skarpt objekt i lommen, selvom om Sean var uforstående overfor anklagen. Da Sean tømte sine lommer, kom det, som skolen kaldte for et våben til syne. En papirklips, som kan ses nederst på siden. Skolen mente, at klipsen var foldet på en måde, der gjorde den til et våben.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

Historien melder ikke noget om, hvor gammel Sean er.

Flere Reddit-brugere har kommenteret på opslaget, som de finder helt hen i vejret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Det næste bliver vel, at blyanterne er for skarpe og kan blive brugt som et våben", skriver en forarget person på Reddit.

Se billederne her: