Elmander frygter karantæne: Vil sige farvel i klubtrøjen

admin

424 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

Et rødt kort til Johan Elmander i mandagens opgør mod Viborg kan betyde, at den svenske spiller må vinke farvel til klubbens fans fra tribunen i stedet for banen, når hans kontrakt udløber til sommer.

For med kun to kampe tilbage af sæsonen og risiko for to kampes karantæne kan Elmander have spillet sin sidste kamp i Brøndby-trøjen.

- Det er forfærdeligt, hvis det giver mig to kampes karantæne. Så var det min sidste kamp på Brøndby Stadion og for Brøndby, og det var ikke sådan, jeg ville sige farvel til klubben og de fantastiske fans, siger Johan Elmander til klubbens hjemmeside.

- Jeg havde set frem til at få spilletid i den sidste hjemmekamp, og det gør virkelig ondt. Jeg kommer ikke til at sove meget i nat. Inderst inde er det selvfølgelig min fejl, og det er jeg ked af, lyder det fra Brøndby-spilleren.

Johan Elmander blev skiftet ind midt i anden halvleg, men hans tid på banen blev kort.

Med få minutter tilbage af kampen, der endte med et nederlag til Brøndby, fik svenskeren to gule kort, det sidste for en albue i hovedet på Viborgs Jacob Egeris, der blødende måtte lade sig udskifte.

Johan Elmander kan også selv se, at han fortjente et kort for sin sidste aktion. Han understreger dog, at det ikke var bevidst, at han brugte sine "arme som et våben".

Uanset om han kan trække i kamptrøjen eller ej, når Brøndby spiller sæsonens sidste kamp, vil Elmander være at finde på stadion.

- Det betyder rigtig meget for mig at få sagt farvel. Jeg havde håbet på at gøre det i spilletrøjen og måske med et mål, men sådan skulle det ikke være, siger han til Brøndbys hjemmeside.

34-årige Elmander har ikke ønsket at forlænge sin kontrakt med klubben på den københavnske vestegn. Han blev hentet til klubben i sommeren 2014 på en fri transfer og skrev kontrakt for to år.

/ritzau/