Emsig parkeringsvagt uddelte P-bøde til totalskadet bil

En noget emsig parkeringsvagt var klar med bødeblokken kort efter, at en mand i Frederikssund havde skubbet sin totalskadede bil ind på en parkeringsplads.

Leif Enggaard Larsen var fredag impiceret i en trafikulykke på J. F. Willumsensvej i Frederikssund, og efter ulykken blev den nu totalskadede bil naturligvis skubbet ind til det første sted den kunne stå.

Men her glemte den i forvejen uheldige bilejer at stille parkeringsskiven i den ødelagte bil, og det så en parkeringsvagt fra Park-Zone, skriver Lokalavisen.

Der blev derfor sat en parkeringsbøde i forruden - både på Leif's bil, men også den anden trafikskadede bil, der holdt ved siden af. Begge biler ventede på afhentning.

- Vores regler for vagterne er, at de skal ikke tage stilling til noget. Så uanset om bilen er skadet eller ej, skal de udskrive en p-bøde, hvis ikke skiven er sat korrekt. Men får vi en reaktion fra kunden, i det her tilfælde fordi bilen har været involveret i et trafikuheld, så kan brugeren efterfølgende kontakte os og få bøden annulleret, såfremt de kan fremvise en kvittering på, at politi, Falck eller et autoværksted kan bekræfte, at bilen har været involveret i en ulykke, siger direktør Torben Juul fra Parfk-Zone til avisen.

 

Dagens Gossip