En dansk kvinde er fundet død på hotel i Sydspanien

En dansk kvinde, der søndag blev fundet død på et hotel i Torre del Mar øst for Malaga på den spanske sydkyst, er måske blevet udsat for vold.

Det skriver netavisen diariosur.es.

Udenrigsministeriet bekræfter oplysningen om selve dødsfaldet over for ekstrabladet.dk, men der er ikke oplysninger om, hvem kvinden er, og hvordan hun mistede livet.

Netavisen citerer en lokal embedsmand for, at noget peger i retning af, at kvinden er blevet udsat for vold.

Ifølge det spanske medie 20 Minutos har politiet anholdt kvindens mand. Det oplyser kilder tæt på efterforskningen.

Kvinden var på ferie med sin mand, og det var ham, der alarmerede personalet på parrets hotel, BQ Andalucia i feriebyen Torre el Mar.

Personalet tilkaldte en ambulance og slog alarm til politiet. Men kvindens liv stod ikke til at redde.

Parret var tilsyneladende ankommet til hotellet lørdag ved middagstid og skulle tjekke ud igen søndag.

Ved nitiden søndag morgen henvendte manden sig imidlertid i hotellets reception og bad om hjælp, fordi hans hustru ikke trak vejret.

Hotellets direktør, Andres Guerrereo, ledsagede manden til parrets værelse.

Værelset var "rodet", og direktøren har ifølge 20 Minutos fortalt, at han, da han så den livløse kvinde, fik det indtryk, at hun havde været død i flere timer.

Ifølge 20 Minutos er liget af den danske kvinde blevet bragt til et retsmedicinsk institut i Malaga for at afklare dødsårsagen.

Ved en obduktion mandag var det ikke muligt at fastslå dødsårsagen endeligt, skriver diariosur.es. Undersøgelserne af dødsfaldet fortsætter.

Kvindens pårørende er underrettet.

Der er foreløbig ingen officielle oplysninger om parrets alder, eller hvor i Danmark de kommer fra. Men ifølge spanske medier er der tale om en 40-årig kvinde og en 50-årig mand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip