En kvindes kat døde næsten efter den spiste denne ting, som du helt sikkert har liggende et sted i hjemmet

webmaster

372 uger siden

|

25/05/2017
Nyheder
Foto: Imgur
Foto: Imgur
Katte elsker at lege og bide i hvad som helst. Men bruger du hårbånd, og har du en kat, så pas på. En kvinde fortæller chokeret om, hvordan hendes kat var døden nær, efter den havde slugt en masse af hendes hårbånd.

Dagens topnyheder

Ollie var en glad og sund kat.

Men pludselig begyndte katten at kaste op, og efter den havde været skidt tilpas i et stykke tid, kunne katten pludselig ikke bevæge sig mere. Så var det afsted til dyrlæge-akutmodtagelsen i en fart. Det fortæller kvinden, der går under brugernavnet Ramphasto på billeddelingssiden Imgur, ifølge someecards.com.

Da katten kom under behandling hos dyrlægen, vidste de ikke, hvad der var galt. Men noget havde sat sig fast i kattens mave og tarme. Dyrlægen fortalte kvinden, at Ollie måtte opereres, hvis ikke katten skulle risikere at dø. En operation, der ville koste 4.000 dollars.

Et mareridt for en fattig collegestuderende, som someecards.com skriver. Dyrlægen fortalte kvinden om donationssiden CareCredit, og kattejeren blev velsignet med en donation til operationen. Ollie overlevede, og nu blev mysteriet opklaret.

Katten havde slugt en ordentlig håndfuld hårbånd. Så mange, at stoffet havde blokeret kattens tarme. Så følte kattens ejer sig virkelig dum. Som hun skrev på Imgur.

”Da de viste mig posen med hårbånd, fik jeg lyst til at slå mig selv. Jeg følte mig så dum. Jeg havde set, at han havde leget med og bidt i mine hårband, men jeg anede ikke, at han slugte dem. Dyrlægen fortalte mig, at det er normalt, at katte kommer til at sluge mærkelig ting som et hårbånd. Ollie var døden nær, så min advarsel til andre katteejere er: Lad for guds skyld ikke din kat tygge på alt muligt. Katte elsker at sluge mærkelige ting!”

I dag har Ollie det fint, fortæller Ramphasto. Katten er begyndt at sove på hendes arm hver nat og er endda begyndt at opføre sig som en storebror over for deres lille killing, Finn. 

Ifølge CatHealth kan det være farligt for katte at sluge ting som hårbånd, gummibånd, garn, snore og en masse andet, da det alt sammen risikerer at sætte sig fast i kattens tarme. Så hold øje med din kat, når den leger med, hvad du har i huset.

Her kan du se en liste med ting som det frarådes, at din kat leger med