En mand går tilsyneladende tur med sine hunde i snor - men se nærmere og bliv forbløffet

Se godt på denne video. Det ligner en mand, der lufter sine fem hunde. Men når du ser nærmere, opdager du, at der ingen snor er, og at hundene er helt exceptionelt velopdragne.

De unge hunde lader sig ikke distrahere af forbipasserende. Men er det overhovedet sikkert at lade så mange schæferhunde gå uden snor? Og hvordan kan man overhovedet træne hunde til at være så lydige?

Læs også: Lille hund brækker begge forben - se hvordan den kommer frem i livet

Det er blevet debatteret de seneste par dage, især efter at The San Francisco Globe delte videoen. Mange kritiserer manden, da de mener, at hundene kun kan være blevet så lydige med halsbånd, der giver stød, eller at de blevet trænet med grov magtanvedelse.

Andre igen forsvarer dog manden og påpeger, at hundene ser ud til at have det bedre end de fleste børn.

Læs også: Denne hund nyder virkelig spa-dag

Manden på videoen viser sig at være hundetræner Augusto Deoliveira. Han forsikrer, at han ikke har mishandlet hundene. To af hundene er kommet til ham efter at være blevet vanrøgtet, og han har trænet dem, og de er i dag glade hunde, fortæller han.

Se videoen her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip