Endelig: Nu kommer der solskin og forår

Det lader til, at vi er ved at gå varmere vejr i møde for alvor, så nu er det med pakke jakken væk - men kun i dagtimerne indtil videre.

- Vi regner med, at der er forårstemperaturer lige om hjørnet, siger Mogens Rønnebek, der er meterolog ved DMI til dagens.dk.

De næste par dage byder på temperaturer over 10 grader, men onsdag slår vinden over, så vi undgår de kolde vinde fra nord, der har gjort påsken solrig men kold. 

- Tirsdag kan vinden godt være lidt kold, men onsdag skifter vinden til vestlig retning, der gør at den stilner af og bliver svagere, siger Mogens Rønnebek. 

Det at vinden kommer fra vest gør, at vejret bliver en del mildere, end vi har oplevet hidtil i foråret, og hvis vi ser frem mod næste uge, er der tegn på, at det næsten bliver følelesen af sommer. 

- Når vi kommer forbi næste weekend kommer der endnu lunere vejr frem, så næste mandag og tirsdag ser det ud til, at vi muligvis kan komme op på de 20 grader, og så er vi ved at være fremme ved det gode vejr, vi kender fra april, siger Mogens Rønnebek 

 

 

Dagens Gossip