Endnu en franskmand dropper landsholdet

Onsdag meddelte Bayern München-stjernen Franck Ribery, at han stopper med fransk landsholdsfodbold.

Nu siger også forsvarsspilleren Eric Abidal fra.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om han overhovedet var blevet udtaget mere. 34-årige Abidal har spillet 67 landskampe for Frankrig, men blev vraget til VM-slutrunden i Brasilien. Og det er baggrunden for, at han er bitter og ikke længere vil være med.

Det siger han i et interview med den catalanske radiostation Rac1.

- Det er forbi. Jeg har ikke holdt pressemøde eller sagt noget til nogen. Jeg siger det for første gang nu, men jeg er mere end sikker på, at jeg ikke længere vil spille på landsholdet, siger han.

Eric Abidal fik konstateret en svulst i leveren i 2011, og måtte gennemgå en levertransplantation et år senere, men har kæmpet sig tilbage til topfodbold.

Da han ikke fik forlænget sin kontrakt med FC Barcelona, hvor han spillede fra 2007 til 2013, kom han til Monaco, men er i sommerpausen skiftet til Olympiakos i Grækenland.

- Det gik meget, da landstræneren ringede og fortalte mig, at jeg ikke var udtaget til VM. Jeg ville slutte min landsholdskarriere med VM. Det var alt, jeg havde kæmpet for i lang tid.

- Jeg vil ikke sige, at det hele har været spildt, men jeg ville slutte godt af med VM, og nu er den dør lukket.

Også Samir Nasri har meddelt, at han ikke længere ønsker at spille på det franske landshold, efter at han ligeledes blev forbigået til VM-truppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip