Endnu en taxachauffør overfaldet: Stukket flere gange

En taxachauffør i København er natten til lørdag blevet stukket med en kniv flere steder på kroppen og er blevet udsat for både slag og spark, oplyser politiet.

Chaufføren bliver behandlet på hospitalet, men er tilsyneladende uden for livsfare.

- Omkring klokken et i nat er der sket et knivstikkeri mod en hyrevognschauffør. Han er blevet stukket flere gange forskellige steder på kroppen og er kørt til behandling. To er anholdt i sagen, siger Gunnar Nørager, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Overfaldet skete i Kompagnistræde, og politiet har afhørt flere vidner i sagen. Betjente har også talt lidt med den 39-årige chauffør, men har endnu ikke haft mulighed for at afhøre de to anholdte på henholdsvis 26 og 27 år.

- Vi ved, at en gruppe på to til tre personer går amok på chaufføren, men det er uklart, hvad der præcis er sket. Det tyder på, at taxaen er kommet kørende, hvorefter en af mændene har sparket til bilen eller på en eller anden måde er kommet op på køleren. Taxachaufføren har i hvert fald ramt den ene og stiger ud af bilen, hvorefter mændene går til angreb, siger Gunnar Nørager.

Han understreger dog, at forløbet endnu er usikkert, men at en af de anholdte havde en kniv på sig, da han blev pågrebet af politiet.

Overfaldet sker, blot et døgn efter at en 65-årig taxachauffør natten til fredag blev gennembanket af to mænd på Herbergvejen i bydelen Brønshøj i hovedstaden.

Chaufføren er fortsat indlagt på Rigshospitalet med livstruende skader. Gerningsmændene lokkede angiveligt den 65-årige mand i baghold og slog ham i hovedet.

Ved røveriet slap mændene væk med to punge og en mobiltelefon.

Begge anholdte i forbindelse med nattens overfald i Kompagnistræde vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip