Engelsk VM-legende: Messi er ikke helt sig selv

Lionel Messi skal formentlig spille op til sit bedste, hvis Argentina søndag aften skal slå Tyskland i VM-finalen.

Den argentinske troldmand har ganske vist scoret fire gange under turneringen, men han har aldrig for alvor formået at sætte sit store aftryk på VM, mener den anerkendte engelske fodboldekspert og tv-vært Gary Lineker, der blev topscorer ved VM i 1986.

- Lionel Messi er ikke helt sig selv ved dette VM, skriver Lineker i en analyse op til VM-finalen.

- Jeg er Argentinas anførers største fan, og han er en af de mest begavede spillere, jeg har oplevet siden Diego Maradona, men i Brasilien har jeg været skuffet over, hvad jeg har set.

- Han har haft nogle magiske øjeblikke, hvor han gravede Argentina op af et hul i gruppespillet, men samlet set har hans indsats været staccato, lyder vurderingen fra Lineker, der optræder på BBC under VM.

Lionel Messi havde også en svær periode for Barcelona i foråret, da det ikke lykkedes for storklubben at vinde titler.

- Når jeg har set Barcelona i denne sæson har jeg haft fornemmelsen af, at han sparede sig til VM, men han har tydeligvis ikke været i god fysisk form i Brasilien.

- Han er en fantastisk spiller, og han scorer stadig mål, men jeg er ikke sikker på, at han vil spille op til det niveau, vi kender ham for, fordi han ser slidt ud, vurderer Lineker før VM-finalen.

Finalen begynder søndag klokken 21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip