Erfaren manager overtager Crystal Palace

Det bliver erfarne Neil Warnock, der skal sørge for at holde Crystal Palace oppe i den engelske Premier League i de næste to sæsoner.

London-klubben har onsdag udpeget den 65-årige Warnock som afløser for Tony Pulis, der overraskende sagde op umiddelbart inden sæsonstarten i Premier League.

- Neil har accepteret en toårig aftale og vil stå i spidsen for holdet på lørdag, når vi møder Newcastle, skriver Crystal Palace på sin hjemmeside.

Warnock har været vidt omkring i sin lange karriere og har også en fortid i netop Crystal Palace, som han forlod efter to et halvt år, da klubben blev sat under administration i 2010.

Senest har Neil Warnock været ansat i Leeds, indtil han blev afskediget for 16 måneder siden.

Dengang varslede han, at han ville drosle manager-ambitionerne ned og i stedet sigte på en deltidsstilling i en klubledelse, men udsigten til et managerjob på øverste niveau har altså fået ham til at ombestemme sig.

Warnocks seneste job i den bedste række var som chef for Queens Park Rangers, som under hans ledelse rykkede op i Premier League i 2011. Manageren blev dog fyret allerede i januar året efter og erstattet af Mark Hughes.

Crystal Palace er uden point i ligaen efter to kampe, hvor Keith Millen midlertidigt har haft ansvaret for holdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip