Erfaren manager overtager Crystal Palace

Det bliver erfarne Neil Warnock, der skal sørge for at holde Crystal Palace oppe i den engelske Premier League i de næste to sæsoner.

London-klubben har onsdag udpeget den 65-årige Warnock som afløser for Tony Pulis, der overraskende sagde op umiddelbart inden sæsonstarten i Premier League.

- Neil har accepteret en toårig aftale og vil stå i spidsen for holdet på lørdag, når vi møder Newcastle, skriver Crystal Palace på sin hjemmeside.

Warnock har været vidt omkring i sin lange karriere og har også en fortid i netop Crystal Palace, som han forlod efter to et halvt år, da klubben blev sat under administration i 2010.

Senest har Neil Warnock været ansat i Leeds, indtil han blev afskediget for 16 måneder siden.

Dengang varslede han, at han ville drosle manager-ambitionerne ned og i stedet sigte på en deltidsstilling i en klubledelse, men udsigten til et managerjob på øverste niveau har altså fået ham til at ombestemme sig.

Warnocks seneste job i den bedste række var som chef for Queens Park Rangers, som under hans ledelse rykkede op i Premier League i 2011. Manageren blev dog fyret allerede i januar året efter og erstattet af Mark Hughes.

Crystal Palace er uden point i ligaen efter to kampe, hvor Keith Millen midlertidigt har haft ansvaret for holdet.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip