Erik Veje om nederlag i Europa: Det var svindel

Skrevet af admin

|

03/12/2013

Dagens topnyheder

Århus Håndbold blev i weekenden ekspederet ud af EHF Cuppen af makedonske HC Zomimak.

Træner Erik Veje Rasmussens mandskab tabte søndagens opgør i Makedonien med 24-33, hvilket ikke var nok til at avancere til gruppespillet, da aarhusianerne blot havde vundet 29-26 på hjemmebane.

Århus-spillerne blev dog chikaneret fra start til slut under deres besøg i Makedonien, hvor holdet blandt andet måtte finde sig i at træne i en kold håndboldhal.

På kampdagen fik Zomimak-spillerne ifølge Erik Veje Rasmussen lov til at gå meget hårdt til de danske gæster af et dommerpar fra Aserbajdsjan.

- Det, der foregik i Makedonien i forbindelse med denne kamp, kan ikke udtrykkes på anden måde end, at det var svindel. Det var sørgeligt at være vidne til, siger Erik Veje Rasmussen til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, at det i de kommende kampe kan have en positiv effekt på vores hold. Dels har vi været igennem nogle fælles oplevelser, men jeg tror at spillerne, ligesom mig, ikke synes, at det var sjovt at være som en dansende bjørn i et cirkus, som folk sidder og griner af.

- Vi var fuldstændig til grin i et absurd teater, hvor vi ikke havde nogen indflydelse på, hvad der foregik, siger Århus-træneren.

Henrik Hansen er sandsynligvis vendt hjem med en del blå mærker, da Zomimak-spillerne flere gange gik hårdt til ham.

- De to dommere stod og så meget interesserede til, mens de makedonske spillere på skift leverede brutale overfald på Henrik Hansen.

- Når man bagefter ser kampen på video, må man konstatere, at der som minimum burde være uddelt 10 røde kort, og at de otte skulle være uddelt for slag i ansigtet på Henrik Hansen.

- Yderligere fik Rune Ohm et par på låget et par gange, og Mads Lind blev også taget under kærlig behandling, siger Erik Veje Rasmussen.

Århus Håndbold spiller holdets næste kamp onsdag aften, hvor aarhusianerne besøger Team Tvis Holstebro i den hjemlige turnering.

/ritzau/