Eriksen hevet ud i pausen i Tottenham-nedtur

Tottenham kom søndag ud for en ny nedtur i Premier League hjemme på White Hart Lane med et uventet 1-2-nederlag til Stoke.

Christian Eriksen og holdkammeraterne har nu tabt fire af seks hjemmekampe i den igangværende sæson, hvilket slet ikke harmonerer med ambitionerne om at kæmpe med i toppen af tabellen.

En anonym Eriksen blev hevet ud i pausen af opgøret, hvor Tottenham-spillerne sjældent angreb med de store idéer. Opspillet gik generelt for langsomt og for meget på tværs. Indimellem blev bolden også bare losset fremad banen i håb om, at der så kunne ske noget.

Gæsterne fra Stoke spillede aggressivt og med fart, og det var mere end værternes svage forsvar kunne holde til.

Efter godt fem minutter tog Stoke føringen, da Bojan Krkic tog en lang sprint med bolden fra midterlinjen. Tottenhams forsvarskæde bakkede og bakkede, og da Krkic nærmede sig straffesparksfeltet, bankede han ugeneret til bolden og gjorde det til 1-0.

En halv time senere blev et af Tottenham-forsvarets håbløse los fremad banen straffet, da bolden ved midterlinjen blev headet tilbage, hvilket gav Stoke en gratis chance. Mame Biram Diouf lagde bolden på tværs til Jonathan Walters, der kunne prikke gæsterne på 2-0.

Tottenham vågnede først op af døsen med et kvarter tilbage, da Nacer Chadli reducerede til 1-2 fra en spids vinkel ved bagstolpen. Indlægget blev slået af Danny Rose, der faktisk var heldig med fortsat at være på banen, da han kort forinden havde slået en Stoke-spiller i ryggen.

Værterne blev kort efter reduceret til 10 spillere, da en alt for langsom Kyle Naughton slet ikke kunne følge en acceleration fra Stoke-kanten Victor Moses.

Mens Tottenham rykker ned i den dårligste halvdel af Premier League-tabellen, så forholder det sig anderledes med Newcastle. Det tidligere bundhold fik sin fjerde sejr i træk, da West Bromwich Albion blev slået 2-0. Newcastle indtager med sejren ligaens syvendeplads.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip