Esbjerg-træner efter 0-1: Vi var forkrampede og nervøse

Esbjerg tabte tirsdag aften med 0-1 ude mod AaB efter en overtidsscoring af hjemmeholdet, og dermed kan vestjyderne stadig rykke ud af Alka Superligaen.

Der var heller ikke meget superligaklasse over Esbjerg tirsdag. Holdet leverede ikke nogen stor præstation, og selvom udeholdet var få minutter fra at få point med hjem fra Aalborg, var træner Niels Frederiksen bestemt ikke tilfreds med holdets præstation.

- Jeg havde håbet på noget mere. Det må jeg sige. Vi virkede nervøse og forkrampede. Vi var lige ved at sparke bolden i eget mål efter to minutter. Det blev bedre i anden halvleg, men det var stadig ikke på det niveau, jeg havde håbet på, siger Esbjerg-træneren.

- Vi var jo nervøse, fordi det var en vigtig kamp. Men det skal vi ikke være. Vi er nødt til at tro på, at vi har den kvalitet, vi har. Det synes jeg jo, vi har, siger han.

Esbjerg kunne med en sejr ellers have spillet sig helt fri af nedrykningsstriden, men nu venter i stedet en drabelig nedrykningsaffære i næste spillerunde mod FC Vestsjælland. Esbjerg er med to runder tilbage af sæsonen kun fire point foran Slagelse-holdet.

- Vi skal ikke rende og tude over, at vi ikke fik point med hjem her fra Aalborg. Vi har en kamp på søndag, og den er blevet meget vigtig nu, siger Niels Frederiksen.

- Vi ærgrer os over, at vi ikke fik point her, men det kan vi ikke dvæle ved. Vi er nødt til at komme videre.

Esbjerg møder i sidste spillerunde Brøndby ude, mens FC Vestsjælland får besøg af allerede nedrykkede Silkeborg. Dermed er der i den grad tale om et nedrykningsgys på søndag på Blue Water Arena.

/ritzau/

 

Dagens Gossip