Esbjerg-træner står med dårlig fornemmelse

Spillemæssigt har Esbjerg leveret gode præstationer i sæsonens første tre kampe, men pointene har ikke fulgt med. Blot et enkelt af slagsen er det blevet til.

Søndag aften var man foran 2-1 ude mod FC Nordsjælland, men tabte alligevel med 2-3.

- Jeg står med en dårlig fornemmelse. Spiller man tre kampe og får kun ét point ud af det, så er det ikke godt nok, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

- Men jeg vil stadig foretrække, at vi har spillet tre kampe, hvor vi har gjort det godt i stedet for at have spillet tre kampe, hvor vi har gjort det skidt. Men på bundlinjen har det ikke været godt nok, det må vi konstatere, siger han.

Trods de dårlige resultater bevarer træneren, med henvisning til de ganske fine præstationer, roen.

- Jeg går i hvert fald ikke i panik. Vi skabte jo et utal af chancer. Jeg ved ikke, hvordan FC Nordsjælland synes, deres forsvar fungerede, men jeg kan ikke forestille mig, at de er synderligt tilfredse.

- Ligeså er vi ikke tilfredse med vores defensiv, for det var en kamp, hvor der blev skabt rigtig, rigtig mange chancer.

- Hvis det havde været en tendens, at vores defensiv havde sejlet i de øvrige fem kampe, vi har spillet i år, ville jeg måske være bekymret, men det synes jeg ikke. Det var måske en enlig svale, men defensivt var vi for dårlige, erkender han.

Esbjerg har i denne tid også travlt med Europa League-kvalifikationen, som rumsterer i baghovedet på spillerne. Det kan forklare de meget svingende perioder i løbet af kampen mod FC Nordsjælland.

- Vi snakkede om det i pausen, og i de første 20 minutter af anden halvleg, lige indtil vi kom foran, gjorde vi det godt. Derefter gjorde vi det skidt igen.

- Man bliver jo ikke en dårligere fodboldspiller fra 20. til 21. minut, så det handler om noget mentalt. Men også træthed, man kunne jo se, at nogle af dem var trætte, siger træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip