Et halvt år efter fyring: Nu er Hjulmand fri af Mainz

1. oktober er en dato, som fodboldtræneren Kasper Hjulmand ser voldsomt meget frem til. På denne dag er den tidligere FCN-træner nemlig endegyldigt fri af sin kontrakt med fodboldklubben Mainz.

Hjulmand blev fyret 17. februar tidligere i år, men da han og klubben ikke kunne enes om en kompensation, har den danske træner været bundet til klubben, så han ikke har kunnet lede efter nyt job.

Men nu er parterne blevet enige om en løsning, som alle kan leve med.

- Jeg har lavet en aftale med Mainz om, at jeg er en fri mand 1. oktober, hvor jeg så kan flytte hjem til familien i Danmark. Det er dejligt, at jeg nu kan trække en streg i sandet, så jeg kan komme videre, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Han har været tvunget til at forblive boende i Tyskland, da han stadig skulle være i stand til at opfylde sine kontraktlige forpligtelser i klubben.

Mainz kunne i princippet bede ham møde på arbejde den kommende dag trods fyringen som cheftræner, men om få dage kan Kasper Hjulmand igen kigge fremad i karrieren og komme hjem til familien i Danmark.

Opholdet i Tyskland og opsigelsen i Mainz har givet ham et mere indgående kendskab til kontrakter og jura, men han er stadig klar til at lave aftaler med folk, han stoler på.

- Jeg vil stadigvæk have det fint med at lave en ny aftale på en serviet, hvor vi ser hinanden i øjnene, vel vidende at jeg risikerer at blive taget røven på, lyder det fra den tidligere Lyngby- og FCN-træner.

Kasper Hjulmand er flere gange blev nævnt som en mulig afløser for Morten Olsen på landstrænerposten, men den er endnu ikke besat af hverken Hjulmand eller en anden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip