Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

Det lyder som en drømmetilværelse at få den ene orgasme efter den anden, men for 22-årige Amande Gryce fra Florida er det langt fra den ideelle tilværelse.

Helt uden at have sex får den unge kvinde 50 orgasmer om dagen. Og Amanda er ikke selv i kontrol over, hvornår det sker. Pludselig begynder hun bare at ryste over hele kroppen.

Læs også: Politiet efterlyser lystigt par: Dyrkede sex i historisk springvand ved højlys dag

Sådan har det været, siden hun var en lille pige på otte år. Amanda lider nemlig af den sjældne lidelse Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS), som betyder, at hun er konstant seksuelt ophidset og får orgasmer ca. 50 gange om dagen.

Hendes hverdag er fyldt med spændinger og rystelser i underlivet, som hun ikke kan skjule for omverdenen.

Læs også: "Smadre alt, hvad han elsker": 8-årig piges huskeliste om hendes bror vil skræmme dig

- Jeg prøver at undertrykke lydene, så jeg ikke kommer med højlyste udbrud, men jeg kan ikke holde styr på mit underliv, som vibrerer hele tiden eller på mine ben, som ryster konstant under den seksuelle ophidselse, siger Amanda Gryce i en video..  

Amanda medvirker i programserien "Body Bizarre" på tv-kanalen TLC, hvor hun er en af mange personer, der fortæller om hverdagen med en bizar lidelse. Programmets første afsnit bliver sendt den 20. juli kl. 22.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den hårdprøvede kvinde forsøger at leve et normalt liv med en kæreste, men det er ikke let. For lægerne, der forsøger at hjælpe Amanda, har rådet hende til at holde sig fra sex i en længere periode.

Se videoen med Amanda Gryce, hvor han fortæller om sit liv med sygdommen:

 

Dagens Gossip